Luni, 12 Iulie 2021 10:22

Fermierii români au depozitat peste un milion de tone de cereale în silobag-uri

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fermierii români au depozitat peste un milion de tone de cereale în silobag-uri Grain Bags

Silobag-urile produse de o companie prezentă pe piața din România au stocat nu mai puțin de un milion de tone de cereale pentru clienții săi în șase ani de zile.

De altfel, potrivit unei informări a companiei Grain Bags, de când a intrat pe piața autohtonă, silobag-urile valorificate de aceasta s-au întins pe o suprafață de aproximativ 300 km (cât este distanța dintre București și Bacău).

Conform statisticilor sursei citate, cea mai mare cantitate stocată în silobag a fost de 9.000 tone, iar cea mică de 300 tone, majoritatea silobag-urilor ajungând la fermierii din sudul țării, urmați de cei din vest și nord.

Grain Bags a pornit ca o afacere de familie pentru ca, în prezent, compania să fie un nume de referință în ceea ce privește depozitarea cerealelor și a furajelor.

Soluția inovativă de stocare - silobag-ul, în care directorul general, Narcis Ranghiuc a crezut cu tărie, s-a dovedit a fi soluția potrivită pentru mare parte dintre fermierii români.

În 6 ani, de când suntem activi în zona de agribusiness, peste un milion de tone de cereale au fost încărcate în silobag. Mă bucur să observ deschiderea fermierilor de a testa sistemul și apoi să văd cum își cresc de an la an, cantitățile depozitate în silobag și cum preferă să cumpăre utilajul de încărcare, în detrimentul închirierii de la noi”, a precizat Ranghiuc.

Când trage linie, directorul general este de părere că cea mai importantă resursă într-o firmă sunt oamenii alături de care lucrezi zi de zi și este vital să îți clădești o echipă de încredere cu care să mergi la drum pe o perioadă îndelungată.

Scopul meu este să construiesc o afacere pe valori morale, nu doar să fac bani. Pentru a face acest lucru, am realizat că trebuie să găsesc colegii potriviți, să fiu aproape de echipă și să fiu un lider corect”, a continuat șeful companiei.

Cât despre planurile de dezvoltare pentru anul acesta, Narcis Ranghiuc a menționat că va urmări dezvoltarea firmei prin care vor fi oferite soluții pentru orice fel de sistem de depozitare și nu doar, silobag (Grain Bags - specialistul tău în depozitare eficientă și economică).

De altfel, compania își propune să găsească soluția optimă de depozitare, în direcția în care fermierul are nevoie.

De asemenea, firma va continua strategia de extindere a echipei de vânzări pentru a acoperi întreaga țară, va urmări prezența la cât mai multe evenimente organizate în câmp, dar și îmbunătățirea platformei de prezentare grainbags.ro.

6 ani în care am făcut o treabă excelentă alături de întreaga echipă. 6 ani în care ne-am dezvoltat și o facem în continuare. 6 ani în care am câștigat încrederea fermierilor, prin soluțiile de calitate înaltă oferite. La mulți ani, Grain Bags!”, a conchis Narcis Ranghiuc.

Parteneriate

MediaSind

 

LMP2019

 

Logo Smartfert

 

 

 

 

 

Cookies