Miercuri, 09 Iunie 2021 10:10

Mega Image majorează salariile angajaţilor din magazine şi creşte valoarea nominală a tichetelui de masă

Scris de
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mega Image majorează salariile angajaţilor din magazine şi creşte valoarea nominală a tichetelui de masă Foto credit: Pexeles (caracter ilustrativ)

Mega Image duce mai departe promisiunea de a oferi pachete salariale competitive colegilor care sunt în prima linie de deservire a clienților și, începând cu 1 iunie, majorează salariile angajaților din magazine cu 5% şi creşte valoarea nominală a tichetelui de masă la 20 de lei.

În urma creșterii valorii nominale a tichetului de masă oferit de companie, de la 15 lei la 20 de lei, angajaţii din magazinele Mega Image vor primi, în medie, bonuri de masă în valoare de 400 de lei lunar.

De asemenea, salariile individuale vor crește în medie cu 5% față de nivelul actual pentru toți angajații din magazine, în funcție de poziția deținută și rezultatele obținute.

Astfel, venitul minim primit de un vânzător din București la 6 luni de la angajarea în companie ajunge la o medie lunară de peste 4110 lei brut, respectiv 2550 lei net,  în timp ce venitul minim  pentru un lucrător comercial ajunge la peste 3870 lei brut, respectiv 2410 lei net pentru o lună întreagă lucrată. Suma include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paşte şi de Crăciun, precum şi alte tipuri de bonusuri şi sporuri.

Deși ultimul an a fost unul dificil și atipic, am reușit să rămânem un loc sigur la cumpărături prin efortul întregii echipe, al fiecărui coleg, dar mai ales al celor din linia întâi, care au fost prezenți zi de zi în magazine și au prioritizat siguranța noastră, alături de clienți. Este important să avem motivația să mergem mai departe, iar majorarea salariilor este încă un pas pe care îl facem pentru a rămâne în continuare o echipă de încredere” spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

Bonusurile salariale și beneficiile extra salariale rămân neschimbate.

Compania continuă planul de expansiune și dezvoltare, asigurând noi locuri de muncă în mai multe orașe din țară prin magazine noi care urmează să fie deschise în acest an.

HWP5Red animated arrow down

Afilieri

MediaSind

 

LMP2019

smart pol

Parteneriate

Logo Smartfert

 

knsdrift

 

 

 

 

Cookies